Over ons

Capital

“ I don’ t have dreams. I have goals.”

- Harvey Specter

Fashion is nooit tijd- of plaatsgebonden geweest. Reden dus om ons ‘goal’ na te jagen en onze persoonlijke kijk op kleding naar onze eigen ‘hoofdstad’ Apeldoorn en ver daarbuiten te brengen; in augustus 2015 openden wij de deuren van Capital.

Capital biedt een combinatie van urban en casual; een urban look waarmee je op de laatste trends vooruit loopt, maar ook een meer casual outfit, clean en passend bij deze tijd. Met ons merken pakket - waarin we veel aandacht hebben voor merken van eigen bodem - hebben we een collectie die altijd aansluit bij je wensen.

Wij geloven dat in een wereld waarin persoonlijk contact steeds schaarser wordt, onze persoonlijke service juist het verschil kan maken. Vanuit een basis van sterke merken, kwaliteit en altijd de laatste trends, maken we het verschil door jou als klant op een persoonlijke manier te adviseren en te helpen waar nodig.

Vanuit de vraag van onze klanten ontstond al snel een nieuw doel en hebben we in april 2016 de Capital webshop geopend. Om jou als klant nog beter en sneller te helpen vind je hier een groot deel van onze collectie, 24/7 beschikbaar.

Een nieuw doel zal niet lang op zich laten wachten, maar hoeveel mijlpalen we ook mogen bereiken, onze passie voor kleding en jij als tevreden klant blijven centraal staan.

See you @ Capital

Thomas Talboom & Jordy Noya